Monday , May 20 2024

Accident cu cinci raniti, printre care si trei copii, dupa ce o maaina s-a izbit `ntr-o caruta


Bu mai pu]in de cinci persoane au fost r\nite s=mb\t\ sear\ `n urma unui accident rutier, la ie[ire din municipiul Suceava spre Mitocu Dragomirnei n toate cele cinci persoane se deplasau cu o c\ru]\, nesemnalizat\ corespunz\tor, ce a fost lovit\ violent de o ma[in\ ce venea din acela[i sens n o feti]\ de 3 ani [i alta de 17 au fost r\nite grav, av=nd nevoie de 20 zile [i respectiv 50 zile de `ngrijiri medicale

Cinci persoane au ajuns s=mb\t\ sear\ la spital, dintre care trei copii, `n urma unui accident rutier ce a avut loc la ie[ire din municipiul Suceava, spre comuna Mitocu Dragomirnei.
Pe data de 17 martie, `n jurul orei 19.00, Iulian Verciuc Gabriel, de 34 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Zafira pe DJ 208 D, a intrat în coliziune cu o c\ru]\ condus\ de Vasile B\cil\ de 49 ani, din ora[ul Cajvana, care circula în fa]a autoturismului, av=nd aceea[i direc]ie de deplasare. Atelejul hipo nu era `nregistrat [i nici nu era semnalizat corespunz\tor. ~n urma impactului, c\ru]a a fost proiectat\ `n afara carosabilului, pe terenul agricol din apropiere. ~n c\ru]\ se mai aflau patru persoane, ce au fost transportate de urgen]\ la Spitalul Jude]ean Sf=ntul Ioan cel Nou Suceava.
~n urma consulta]iilor medicale s-a stabilit c\ cel mai grav au fost r\nite minorele Sonia Marin [i P\uni]a Soicea. Astfel, Sonia Marin, `n v=rst\ de trei ani[ori, are nevoie pentru vindecare `n jur de 20 de zile de `ngrijiri medicale, `n vreme ce pentru P\uni]a Soicea de 17 ani vor fi necesare `n jur de 50 de zile de `ngrijiri. Ceilail]i pasageri ai atelajului hipo au sc\pat cu r\ni ceva mai u[oare, Vasile B\cil\ av=nd nevoie de 4 zile de `ngrijiri, Simona Soicea de 13 ani, de 5 zile de `ngrijiri, iar Florentina Soicea de 53 de ani, necesit\ 12 zile `ngrijiri medicale.
La fa]a locului au interveni [i pompierii, cu modul SMURD. Ace[tia au luat m\surile specifice în astfel de cazuri – balizarea zonei, acordarea primului ajutor medical [i transportul victimelor la ambulan]e, deconectarea bornelor de la baterie [i verificarea eventualelor scurgeri de carburan]i [i lubrifian]i.
De men]ionat c\ nimeni dintre pasagerii ce se aflau `n ma[in\ nimeni nu a fost r\nit. Conduc\torul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dup\ care, at=t acestuia c=t [i conduc\torului atelajului hipo li s-au recoltat probe biologice de s=nge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poli]i[tii continu\ cercet\rile pentru a stabili concret `mprejur\rile `n care a avut loc accidentul. (P.B.)

Vezi si

Gheorghe Flutur, la lansarea candidatului PNL la Preutești: „100% la alegeri viitorul primar va fi Daniel Mihăilă”

Duminică, 19 mai, a avut loc lansarea candidaturii la funcția de primar al comunei Preutești …