Monday , May 20 2024

Soferul unei masini cu tigari de contrabanda a sarit din mers si a fugit când era urmarit de Politie


~n autoturismul de teren `nmatriculat `n Bulgaria au fost g\site 5.500 pachete de ]ig\ri

Nu mai pu]in de 5.500 pachete de ]ig\ri, `n valoare de aproape 50.000 lei au fost descoperite luni sear\ `ntr-un autoturism de teren, pe raza comunei Arbore, satul Clit.
Conform unui comunicat trimis de IPJ Suceava, pe data de 16 ianuarie `n jurul orei 22.00, poli]i[tii din Marginea au observat un autoturism de teren, înmatriculat în Bulgaria, care circula pe direc]ia Marginea-Solca, motiv pentru care au pornit în urm\rirea acestuia.
Cu ocazia efectu\rii semnalului regulamentar de oprire acustic [i luminos, pe raza comunei Arbore, sat Clit, conduc\torul auto a oprit pe partea dreapt\ a p\r]ii carosabile. Ulterior, a dat cu spatele [i a s\rit din autoturism, în timp ce acesta se afla `nc\ `n mi[care, abandonându-l. Ca urmare a acestei manevre, autoturismul de teren a fost avariat, iar în urma controlului efectuat, pe bancheta din spate [i `n portbagaj au fost g\site 5.500 pachete de ]ig\ri, în valoare total\ de 49.500 lei, care au fost ridicate în vederea confisc\rii. Autoturismul a fost indisponibilizat, în cauz\ s-a întocmit dosar penal fa]\ de autor necunoscut sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de „contraband\”, cercet\rile continuând pentru identificarea [i prinderea acestuia.

Vezi si

Meci de Liga V-a întrerupt după o încăierare generală între jucători și spectatori

Cazul meciului dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea va ajunge miercuri pe masa Comisiei …