Saturday , June 15 2024

VIDEO – Elevii Academiei de Arte Modus Vivendi Suceava au o nouă piesă, în colaborare cu artistul CRBL

Academia de Arte Modus Vivendi a lansat, miercuri, împreună cu artistul CRBL o noua piesă proprie, semnată Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Piesa se numește ”În suflet copii” și pune în evidență cea mai frumoasă perioadă din viața oricărui om – copilăria. Este o piesă cu un mesaj emoționant, în care se vorbește despre perioada copilăriei din trecut și din prezent.

Parte din Academia de Arte Modus Vivendi sunt zeci de copii din Suceava care fac ore de canto cu Ana Maria Bucșă, cea care se ocupă de proiectele Academiei. Clipul piesei are premiera în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de pe Pro Tv, miercuri, 22 mai, iar următoarea zi copiii, împreună cu CRBL, vor merge la emisiunea ”Neatza cu Razvan și Dani”, iar vineri vor participa la Matinalul Antena Stars șii la Știrile KanalD.

 

Ana Maria Bucșă a precizat că videoclipul a fost filmat la Cacica și au participat peste 120 de copii din cadrul Academiei, astfel că a rezultat un videoclip colorat, plin de viață și bucurie. Noua piesă celebrează cei 4 ani plini de muzică și dans ai Academiei.

”În suflet copii” este o piesă proprie, scrisă special pentru copiii Academiei, care va fi și imnul festivalului de muzică cu același nume, organizat la Botoșani în perioada 1-2 iunie a.c.

Academia de Arte Modus Vivendi a fost deschisă în anul 2020 de către fosta concurentă la Vocea României Ana Maria Bucșă și a avut până acum colaborări cu Edward Sanda, Cleopatra Stratan, Cezar Ouatu, Luminița Anghel și mulți alții. Copiii Academiei participă la multe dintre concursurile naționale și chiar internaționale de muzică, unde se situează pe poziții fruntașe în clasamente. (O. NUȚU)

Vezi si

Purtând un tricou ”Make Suceava Great Again”, premierul Ciolacu i-a felicitat în mod deosebit pe Gheorghe Șoldan și Vasile Rîmbu pentru victoriile obținute în alegerile de la Suceava

Vineri, 14 iunie, la Sâmbăta de Sus a avut loc o şedinţă a Consiliului Politic …

error: