Monday , May 20 2024

Locuitorii de pe mai multe străzi din zona centrală a Sucevei nu vor avea luni apă la robinete

ACET SA, operatorul sucevean al rețelelor de apă și canalizare, a anunțat că, în vederea executării unor lucrări programate, se va întrerupe funcționarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă luni, 29.04.2024, între orele 08.00 și 19.00, în zonele străzilor. Ștefan cel Mare de la intersecția cu str.Nicolae Bălcescu până la intersecția cu str.Curtea Domnească, Plăieșilor, Meseriașilor din municipiul Suceava.

ACET atrage atenția că, la reluarea furnizării există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute și apa să fie utilizată doar în scopuri menajere până la limpezirea ei.

Dacă situația persistă, consumatorii sunt sfătuiți să sune la Dispeceratul ACET S.A. Suceava, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. (O.S.)

 

Vezi si

Lucian Harșovschi: Noi creșe și grădinițe, spații de joacă, infrastructură sportivă și o nouă bază sportivă, proiecte realizabile, de care se vor bucura toți copiii noștri

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei, a declarat, din nou, …