Monday , May 20 2024

Trecere ilegala a frontierei, depistata de politistii suceveni

Poli]i[tii de frontier\ suceveni au depistat [i re]inut un cet\]ean moldovean care a trecut ilegal frontiera din Ucraina cu scopul de a se stabili `n Rom=nia.
Astfel, `n ziua de 10 noiembrie, pe timpul execut\rii misiunilor de supraveghere [i control a frontierei de stat, un echipaj al poli]iei de frontier\ din cadrul Sectorului Poli]iei de Frontier\ (SPF) Vicov a observat cu ajutorul aparaturii de termoviziune `n apropierea frontierei de stat, un b\rbat care nu-[i justifica prezen]a `n zona respectiv\.
„~n urma legitim\rii de c\tre poli]i[tii de frontier\, s-a constatat c\ persoana `n cauz\ este cet\]eanul moldovean Gheorghe R., `n v=rst\ de 26 de ani, domiciliat `n ora[ul Chi[in\u, Republica Moldova”, a spus comisarul Ilie Poroch – Seri]an, ofi]erul de rela]ii publice al Inspectoratului Jude]ean al Poli]iei de Frontier\ (IJPF) Suceava.
B\rbatul a declarat poli]i[tilor de frontier\ c\ a trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina cu scopul de se stabili `n Rom=nia. Persoanei `n cauz\, poli]i[tii de frontier\ i-au `ntocmit acte premerg\toare sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de trecere ilegal\ a frontierei de stat, `n cursul aceleia[i zile fiind predat\ pe baz\ de proces verbal gr\nicerilor ucraineni. (D.P.)

Vezi si

Meci de Liga V-a întrerupt după o încăierare generală între jucători și spectatori

Cazul meciului dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea va ajunge miercuri pe masa Comisiei …