Wednesday , May 15 2024

Ion Lungu, la ADRNE Piatra Neamț: Începe să se vadă luminița de la capătul tunelului la proiectele europene pe care vrem să le depunem 

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat marți, 13 iunie, la Piatra Neamț, la reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Nord-Est 2021-2027, în cadrul căreia s-a aprobat primul set de criterii pentru Prioritatea 4 “Apel Municipii Reședință de Județ + Municipii – Promovarea mobilității urbane multimodale funcționale”.

”S-a făcut un pas important pentru depunerea proiectului de Transport metropolitan Suceava, etapa II. Începe să se vadă luminița de la capătul tunelului, pentru că s-au prezentat si dezbătut Criteriile de selecție proiecte pe Prioritatea 3 – “Promovarea eficienței energetice și reducerea gazelor cu efect de seră”, prioritate unde avem pregătite pentru depunere 8 proiecte”, a spus primarul Sucevei.

Conform acestuia, s-au prezentat și criteriile pentru prioritatea P6“Dezvoltarea Infrastructurii educaționale (antepreșcolar și preșcolar), învățământ primar, gimnazial, secundar superior, învățământ profesional, inclusiv cel dual”.

”La această prioritate avem pregătite un număr de 7 proiecte pentru depunere, respectiv realizare grădinițe noi, reabilitare infrastructură școli învățământ dual, realizare săli de sport”, a declarat primarul Lungu, la încheierea reuniunii. (O.S.)

Vezi si

Au fost reținuți doi indivizi implicați într-o agresiune petrecută într-un bar din Fălticeni 

Luni, între orele 08.00 – 12.00 și 16.00 – 20.00, polițiștii au organizat o razie …