Wednesday , May 22 2024

CSU Suceava merge la Baia Mare cu gândul la o victorie care să o propulseze pe locul 6

Echipa antrenată de Bogdan Şoldănescu joacă pe terenul lui Minaur, miercuri, de la ora 18.00, într-un meci din penultima etapă a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU Suceava joacă miercuri seară, de la ora 18.00, pe terenul celor de la Minaur, într-un meci contând pentru penultima etapă a Ligii Naționale la handbal masculin.

Echipa antrenată de Bogdan Şoldănescu abordează partida de la Baia Mare cu gândul la o victorie care să o propulseze pe locul 6 al clasamentului, înaintea ultimei runde de campionat, în care va primi vizita Focșaniului.

“Simțeam dorul unui meci oficial după mai bine de trei săptămâni de pauză competițională și ne dorim foarte mult să câștigăm aceste ultime două meciuri pentru a termina pe locul 6, un obiectiv care părea utopic la începutul campionatului. Sperăm să fim capabili de acest lucru”, a declarat antrenorul universitarilor.

Aceleași planuri pentru finalul sezonului au și jucătorii. “Chiar dacă vom întâlni o echipă puternică pe toate posturile, mergem la Baia Mare pentru a obține trei puncte care să ne țină în viață în cursa pentru locul 6 la finalul sezonului”, a precizat interul Eduard Iordachi.

“Ne așteaptă o deplasare grea la Baia Mare, dar nu imposibilă, așa cum am demonstrat și anul trecut, când am câștigat acolo. Asta vom încerca și acum. Ne-au mai rămas două meciuri care ne pot duce pe locul 6 în campionat și vom da tot ce avem mai bun din noi pentru a le câștiga pe amândouă”, a adăugat portarul Dragoș Podovei, care va încerca să acopere golul lăsat între buturile sucevene de accidentarea lui Makaria.

Rezultatele și programul penultimei etape:

CSM Bacău – Steaua București: 31-27

CSM Focșani – Universitatea Cluj: 25-22

CSM București – Poli Timișoara: 24-23

CSM Vaslui – HC Buzău: 27-26

Potaissa Turda – CSM Sighișoara: 43-33

Minaur Baia Mare – CSU Suceava:

CSM Constanța – Dinamo București:

În meciul direct din turul campionatului, disputat în noiembrie, Minaur a câștigat la Suceava cu scorul de 37-30. (D.C.)

Vezi si

FC Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană la categoria U17

FC Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană la categoria juniori sub 17 ani. Echipa …