Wednesday , May 22 2024

Ciolacu: Când am decis să avem coaliția, PNL „cam intrase în mocirlă”

Premierul Marcel Ciolacu, invitat, marți seara, la Digi24, a declarat că speră să nu-l deranjeze pe Nicolae Ciucă, dar atunci când au decis să facă coaliția PSD-PNL până la finalul anului 2024, era „o situație complicată pentru PNL, cam intrase în mocirlă”. 

„Sper să nu-l deranjez pe dl Nicolae Ciucă. Eu împreună cu dl Nicolae Ciucă și cu votul colegilor noștri am decis să avem o coaliție până la finalul anului 2024 și să aducem României stabilitate, într-adevăr într-o situație complicată pentru PNL, cam intrase în mocirlă”, a afirmat Ciolacu, citat de G4Media.

„Pe 10 iunie va fi o ședință a coaliției ca să decidem dacă avem o abordare comună pentru viitoarele alegeri sau separată”, a mai declarat liderul PSD.

Întrebat dacă așteaptă recunoștință din partea PNL pentru că i-a scos din „mocirlă” și să-l susțină eventual la prezidențiale, Marcel Ciolacu a replicat: „Eu nu aștept nicio recunoștină. În PSD avem o vorbă: «Suntem cu președintele atât timp cât este președinte, apoi suntem cu următorul președinte»”.

„Nu ați văzut niciun pesedist să-l atace pe Nicolae Ciucă. (…) Sunt vreo 2-3 la PNL, mai țipă ei ca pițigoii, dar o să le treacă. Nu mă deranjează, cred că îl deranjează pe dl Ciucă, dumnealui trebuie să se impună în PNL”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Vezi si

Primul scaner cu raze X  pentru combaterea contrabandei a fost instalat la o vamă din Galați. Până la finalul anului ar urma să fie montat unul și la Siret

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, marți, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul …