Friday , May 17 2024

Beat și fără permis, un tânăr din Vicovu de Sus a rupt un stâlp cu un Audi A6

Duminică seara, în jurul orei 21.30, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Ştefan cel Mare din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii deplasațI la fața locului au găsit, în afara părții carosabile a strazii Ştefan cel Mare, în partea dreaptă a sensului de deplasare  Vicovu de Sus către Putna, un autoturism Audi A6, avariat, fiind cu partea din spate într-un stâlp EON rupt.

Lângă mașină se afla T. V. Andrei, de 20 ani, din Vicovu de Sus, care a declarat că  el a  condus autovehiculul. Fiindu-i solicitat permisul de conducere, tânărul a spus că nu posedă permis de conducere. Deoarece emana halenă alcoolică, individul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit  șI faptul că autoturismul marca Audi A6, nu posedă RCA valabilă, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancționat conform L132/2017 cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus măsura reținere certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor.

Tânărul din Vicov s-a ales cu dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Vezi si

Liberalii au lansat, joi, alți doi candidați de nota 10: Gheorghe Lazăr la Marginea și Liviu Bodnărescu la Sucevița

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, joi după-amiază, la evenimentele de lansare a încă …