Sunday , May 19 2024

Presa americana speculeaza ca Will Smith are o relatie cu un barbat

Căsnicia lui Will Smith (43 de ani) e pe butuci, după ce actorul şi-a prins soția, Jada Pinkett Smith (40 de ani), în pat cu fostul soț al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony. Insă aceasta nu e singura problemă a starului american. Revista National Enquirer lansează o ipoteză-şoc: Will Smith ar fi homosexual, iar mariajul e doar de fațadă.
În ciuda faptului că Will Smith şi Jada Pinkett Smith sunt căsătoriți de aproape 14 ani şi au împreună doi copii – Jaden, în vârstă de 13 ani, şi Willow, care are 10 ani -, mass-media din SUA vehiculează tot mai des în ultima vreme ipoteza că mariajul lor ar putea fi unul de conveniență.
Starul american a fost văzut tot mai des în ultima perioadă în compania artistului R&B Trey Songz (26 de ani). Iar despre acesta din urmă, revista National Enquirer notează că e celebru în showbizul american mai degrabă pentru relațiile homosexuale decât pentru muzica sa.
Se pare că Trey a avut legături amoroase cu multe vedete masculine care şi-au asumat orientarea gay, iar acum ar trăi, potrivit cunoscutei reviste de scandal, o idilă cu starul din “Men In Black”, cu care e văzut des la masă ori la diverse evenimente mondene. “Ştiu că Trey şi Will sunt prieteni de foarte mulți ani, dar nu pot să vorbesc despre natura relației lor. Nu este treaba mea”, a declarat directorul unei case de înregistrări din SUA pentru revista National Enquirer. (sursa: Libertatea)

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …