Wednesday , July 24 2024

Lansarea noului film cu Will Smith, amânată un an după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Oscar

Filmul „Emancipation” cu Will Smith, a cărui lansare era prevăzută pentru sfârşitul acestui an pe Apple TV+, va fi amânat pentru 2023 ca urmare a altercaţiei care a avut loc pe scena galei Oscar.

La mai mult de o lună după incidentul de la gala premiilor Oscar, atunci când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soţia sa Jada Pinkett Smith, consecinţele gestului se multiplică.

Numeroase proiecte ale actorului în vârstă de 53 de ani sunt în pericol, aşa cum este şi noua producţie, „Emancipation”.

Variety a scris că filmul mult-aşteptat ar urma să fie lansat în 2023, astfel încât actorul să nu poată fi nominalizat la Oscar. În acest lungmetraj, Will Smith îl interpretează pe Peter, un sclav pe o plantaţie din Louisiana, care decide să fugă către nord şi să se alăture Union Army după ce a fost bătut cu sălbăticie.

Palma dată de Will Smith lui Chris Rock ca urmare a unei glume despre tunsoarea soţiei sale Jada Pinkett Smith, pare a nu fi singurul motiv al schimbărilor în privinţa filmului.

Regizorul Antoine Fuqua ar fi în prezent în plină postproducţie după filmările care au adunat întârzieri legate de uraganul Ida în sudul Statelor Unite şi a cazurilor de Covid din echipă. Un alt motiv avansat de Variety ar fi lunga listă a filmelor a căror lansare este prevăzută pe Apple TV+ la finalul anului.

Chiar dacă şi-a prezentat scuze şi a fost exclus din Academie timp de 10 ani, alte proiecte ale actorului ar putea fi compromise.

 

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …