Thursday , May 30 2024

Will Smith îşi cere scuze într-un mesaj video pentru că l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Oscar

Actorul Will Smith a postat vineri un mesaj pe Instagram în care afirmă că „regretă profund” că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar din luna martie. 

Smith apare pe ecran şi se adresează camerei şi explică de ce nu şi-a cerut scuze lui Rock în timpul discursului său de acceptare la Oscar, după câştigarea pentru cel mai bun actor pentru rolul din „Regele Richard”.

„Totul este neclar. L-am contactat pe Chris şi mesajul care a venit de la el este că nu este pregătit să vorbească şi atunci când va fi mă va contacta. Aşa că îţi spun, Chris, îmi cer scuze faţă de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, spune Smith.

De asemenea, Smith îşi cere scuze mamei, familiei şi fratelui său, Tony Rock, care a jucat în sitcomul „All of Us” din 2007, care a fost creat de Smith şi soţia sa Jada Pinkett Smith.

„Am avut o relaţie grozavă”, spune Smith. „Tony Rock a fost omul meu şi asta este probabil ireparabil.”

În videoclipul său, Smith răspunde şi la întrebarea dacă soţia lui, după ce şi-a dat ochii peste cap la gluma lui Rock, i-a cerut sau nu să facă ceva în acel moment spunând că nu a făcut-o.

De asemenea, el îşi cere scuze ei, copiilor lor şi colegilor săi nominalizaţi la premiile Oscar în postare.

Smith spune că „şi-a petrecut ultimele trei luni reluând şi înţelegând nuanţele şi complexităţile a ceea ce s-a întâmplat în acel moment”.

„Vă pot spune tuturor că nu există nicio parte din mine care să creadă că a fost modul corect de a mă comporta în acel moment”, spune el. „Nu există nicio parte din mine care să creadă că aceasta este modalitatea optimă de a gestiona un sentiment de lipsă de respect sau de insulte”.

Smith adaugă că îl doare să ştie că nu a fost la înălţimea imaginii pe care oamenii o aveau despre el.

„Dezamăgirea oamenilor este trauma mea cea mai mare”, spune el.” Urăsc când îi dezamăgesc pe oameni, aşa că mă doare.”

Academia Americană de Film l-a sancţionat pe Smith interzicându-i să participe la Oscar în următorii 10 ani.

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …