Monday , May 20 2024

Micuța Andreea din Moara a început a III-a cură de chimioterapie

Fetița pentru care sucevenii au strâns 100.000 de euro într-o săptămână luptă cu boala nemiloasă la o clinică din Roma

Micuța Andreea din Moara, fetița pentru care sucevenii s-au mobilizat exemplar și în doar o săptămână au strâns 100.000 de euro, a început seria a III-a de tratament de chimioterapie, la o clinică din Roma, părinții fiind optimiști că fiica lor adoptivă va fi bine și se va întoarce acasă învingătoare. ”După ce ieri a dormit 13 ore fără întrerupere, azi are zâmbetul la purtător. Numai bine pentru că tocmai am început cura III de chimioterapie. Doamne ajută”, a transmis, pe Facebook, Dana Bejenar, mama Andreei.

Fetița în vârstă de aproape cinci ani, are o poveste de viață parcă desprinsă dintr-un film. După ce a împlinit vârsta de un an, copila a fost părăsită de mamă, iar o familie iubitoare din comuna suceveană Moara, a înfiat-o, când aproape a împlinit doi ani. Totul a decurs perfect în viața lor, până recent, cînd Andreea a fost diagnosticată cu neuroblastom stadiu patru, cu metastaze la coloana vertebrală. Cei doi oameni cu suflet mare, care au înfiat-o pe Andreea în urmă cu trei ani, încearcă acum, prin eforturi uriașe să-i salveze zâmbetul și viața.

Andreea a plecat la mijlocul lunii mai la Roma, unde a început tratament de chimioterapie. Acest lucru a fost posibil datorită miilor de oameni cu suflet care au donat pentru această fetiță. (C. R.)

Vezi si

Gheorghe Flutur, la lansarea candidatului PNL la Preutești: „100% la alegeri viitorul primar va fi Daniel Mihăilă”

Duminică, 19 mai, a avut loc lansarea candidaturii la funcția de primar al comunei Preutești …