Sunday , May 26 2024

Un sucevean a `ncercat sa se sinucida prin electrocutare, urc=ndu-se pe un vagon din Gara Burdujeni

Ieri la pr=nz, o persoan\ `n v=rst\ s-a electrocutat `n gara Burdujeni dup\ ce s-a suit pe un vagon de marf\ sta]ionat [i a atins firele electrice n b\rbatul nu era angajat al CFR [i `n urma cercet\rilor efectuate s-a stabilit c\ el a `ncercat de fapt s\-[i pun\ cap\t zilelor n acesta a suferit arsuri pe 75% din suprafa]a corpului [i a fost transportat de urgen]\ la Unitatea de Primire Urgen]e a Spitalului Jude]ean Suceava

Luni, `n jurul orei 12.00 George R., pensionar, s-a urcat pe un vagon de marf\ ce se afla sta]ionat `n Gara Burdujeni [i deoarece s-a apropiat prea mult de firele electrice s-a electrocutat. B\rbatul nu era angajat la C.F.R. [i se afla `n Gara Burdujeni cu scopul de a-[i pune cap\t zilelor. Astfel el s-a suit pe un vagon de marf\ ce se afla sta]ionat [i a atins firele electrice, reu[ind astfel s\ se electrocuteze. Acesta a fost transportat de urgen]\ la Spitalul Jude]ean Suceava unde s-a stabilit c\ victima a suferit arsuri de gradul I, II, III [I IV `n propor]ie de peste 75% din suprafa]a corpului. ~n urma cercet\rilor `ntreprinse de Poli]ia Transporturi Feroviare s-a stabilit c\ de fapt persoana `n cauz\ a `ncercat s\-[I pun\ cap\t zilelor. ~n momentul producerii incidentul se aflau pu]ine persoane `n gar\ [i nimeni nu a b\gat de seam\ c=nd b\rbatul s-a urcat pe vagonul de marf\, cu scopul de a se sinucide. De men]ionat c\ traficul feroviar `n Gara Burdujeni nu a fost perturbat de incidentul produs dec=t pentru pu]in\ vreme, timp `n care victima a fost luat\ [i transportat\ la spital.
Conform purt\torului de cuv=nt al Spitalului Jude]ean Suceava, Tiberiu Br\d\]an, pacientul se afl\ `n stare grav\, medicii fiind rezerva]i `n privi]a [anselor de supravie]uire pe care le are acesta. Datorit\ gravit\]ii acestui caz, pacientul urma s\ fie transportat `n cursul zilei de ieri la Spitalul Clinic de Urgen]e Ia[i, Sec]ia Chirurgie Plastic\. Persoana `n cauz\ nu se afl\ la prima tentativ\ de suicid, aceasta av=nd mai multe antecedente `n acest sens, `ncerc=nd nu doar o dat\ s\ `[i pun\ cap\t zilelor. Tiberiu Br\d\]an a mai declarat c\ pacientul ce a `ncercat s\-[i curme via]a este bolnav psihic, tentativa de suicid venind probabil pe fondul acestei boli.  (Paul BONDAR)

Vezi si

FC Şoimii Gura Humorului a realizat scorul campionatului în Liga a IV-a

Liderul clasamentului a câștigat duminică, pe teren propriu, în fața Bucovinei Dărmănești, cu un neverosimil …