Monday , May 20 2024

Boc: În 2012 se va pastra impozitarea suplimentara pentru cei cu mai multe proprietati

Guvernul va p\stra [i în anul 2012 impozitarea local\ suplimentar\ pentru persoanele cu mai multe propriet\]i, a declarat mar]i, în localitatea dâmbovi]ean\ Dobra, primul-ministru Emil Boc.
“Am precizat într-o [edin]\ anterioar\ de Guvern, în privin]a taxelor pe a doua, a treia proprietate se p\streaz\ regimul din 2011 – Parlamentul decisese numai pân\ la sfâr[itul lui 2011 s\ se aplice o tax\ mai mare pentru a doua, a treia proprietate -, vom p\stra [i pentru anul urm\tor aceast\ politic\ de a impozita suplimentar pe cei care au mai multe propriet\]i”, a spus premierul.
Referitor la un proiect de modificare a Codului fiscal ini]iat de Ministerul Finan]elor Publice, primul-ministru a evitat s\ precizeze dac\ se va aproba în Guvern.
“Nu am pe mas\ un asemenea proiect, a[a c\ nu m\ voi pronun]a în acest moment”, a men]ionat Boc. Premierul Emil Boc a vizitat mar]i dou\ obiective în comunele Con]e[ti [i Dobra din jude]ul Dâmbovi]a unde s-au realizat investi]ii prin Programul “Casa Verde”.

Vezi si

Transportatorii cer Camerei Deputaţilor să renunțe la amendamentele privind coplata pentru despăgubirile RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) solicită Camerei Deputaţilor să renunţe la votarea …