Monday , May 20 2024

Un bărbat din Cornu Luncii, căutat de italieni pentru a fi extrădat, a fost prins din întâmplare, pentru că depășise viteza legală

Sâmbătă, 25 ianuarie, în jurul orei 09:30, un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Fălticeni a depistat și oprit un autoturism marca Opel care circula cu viteza de 117 km/h pe o porțiune de drum pe care limita de viteză este de 90 km/h. La volan se afla Adrian C., de 30 de ani, din comuna Cornu Luncii, ale cărui documente au fost verificate în bazele de date ale Poliției Române, iar echipajul de control a aflat astfel că bărbatul figurează cu alertă emisă de statul italian, ce prevede arestarea persoanei în vederea extrădării.

Adrian C. a fost preluat de o escortă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentat în fața procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a emis ordonanță de reținere pe o durată de 24 de ore. Ulterior, el a fost prezentat la Curtea de Apel Suceava, care a dispus arestarea provizorie a acestuia, pe o durată de 15 zile, în vederea extrădării.

În baza mandatului de arestare din 25 ianuarie, emis de Curtea de Apel Suceava, Adrian C. a fost închis în Arestul IPJ Suceava. (O.S.)

 

Vezi si

Gheorghe Flutur, la lansarea candidatului PNL la Preutești: „100% la alegeri viitorul primar va fi Daniel Mihăilă”

Duminică, 19 mai, a avut loc lansarea candidaturii la funcția de primar al comunei Preutești …

No comments

  1. Ba trebuia să îi dați și la m*ie cum și-a permis nenorocitul asta sa depășească viteza cu aproape 30 km. Trebuia să îi de macar 1 an 2 de puscarie .ce lege de căcat!