Friday , May 10 2024

Irinel Columbeanu la Tribunal: Un copil nu poate sta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare

N el a depus CD-uri si documente prin care demonstreaza ca Irina nu ar creste in conditii bune alaturi de mama sa si de familia acesteia N recursul Monicai privind custodia fetitei sale a debutat azi cu o amanare

Irinel Columbeanu a declarat, luni, la Tribunalul Bucureşti (TB), unde urma să se dezbată recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Irina i-a fost încredinţată temporar, tatălui, că nu suportă ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare.
Monica şi Irinel Columbeanu s-au prezentat, luni dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, pentru judecarea recursului făcut de fotomodel faţă de decizia Judecătoriei Buftea.
Avocaţii lui Irinel Columbeanu au depus o întâmpinare privind respingerea recursului făcut de Monica Columbeanu.
De asemenea, Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document referitor la care au cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fi studiat de către soţia sa.
În replică, avocaţii Monicăi Columbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studia întâmpinarea depusă, solicitare care a fost admisă. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru 4 aprilie.
În plus, apărarea fotomodelului a mai cerut instanţei suspendarea efectelor deciziei Judecătoriei Buftea. Referitor la acest aspect, Irinel Columbeanu a spus instanţei că, în opinia sa, “un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare”.
El a susţinut că Monica Columbeanu locuieşte cu sora ei, Ramona.
În acest context, omul de afaceri a spus că nu este de acord ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu Ramona Gabor, a cărei moralitate a criticat-o.
Instanţa tribunalului Bucureşti urmează să ia o decizie cu privire la suspendarea efectelor Judecătoriei Buftea privind încredinţarea fetiţei, prin ordonanţă preşedinţială, tatălui său, până la pronunţarea definitivă a divorţului.
Monica şi Irinel Columbeanu au plecat spre Judecătoria Buftea, unde urmează să se judece procesul de divorţ.
Cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg de presă, mai ales că ea a solicitat separat, prin Ordonanţă preşedinţială, încredinţarea fiicei sale, cerere respinsă de Judecătoria Buftea.
Judecătorul care a dispus ca Irina Columbeanu (5 ani) să rămână temporar în grija tatălui ei afirmă, în motivarea deciziei, că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copil nu există o legătură “foarte puternică”, însă condiţiile oferite de tată sunt “preferabile”.

Vezi si

 Spitalul Foișor: Florin Piersic are o stare generală gravă, în urma unui sepsis

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joi, de la …