Saturday , April 13 2024

Bătălia juridică dintre Brad Pitt și Angelina Jolie se apropie de final după 8 ani. Actorul renunță la cererea de custodie comună

Brad Pitt și Angelina Jolie duc de aproape opt ani o luptă în instanță. Cele două staruri s-au despărțit în 2016 și de atunci s-au tot dat în judecată pentru custodia copiilor sau pentru dreptul asupra unor proprietăți. O sursă consultată de Daily Mail a transmis că “războiul” dintre Pitt și Jolie e aproape de final. Actorul de 60 de ani ar fi făcut un pas important în acest sens: renunțarea la cererea de a avea custodia comună a celor șase copii ai lor.

Nici acum, la aproape opt ani de la separare, Angelina și Brad nu sunt divorțați oficial. Conform sursei cotidianului britanic, cele două staruri sunt în negocieri și se apropie de linia de finiș, ce s-ar putea atinge chiar vara aceasta.

În timp ce Brad Pitt și-a dorit până acum 50-50 în ceea ce privește aranjamentele de custodie pentru copii, acum nu ar mai ține cu dinții de această măsură. Asta înseamnă că fosta lui soție va avea custodia fizică a minorilor, iar el va avea dreptul de a-i vizita. Decizia a fost luată pentru că numai Shiloh (17 ani) și gemenii Know și Vivienne (15 ani), singurii lor copii biologici, n-au ajuns la vârsta majoratului, dar Shiloh va împlini 18 ani în luna mai. Practic, dintre cei 6 copii, doar gemenii mai sunt minori, restul având drept de decizie proprie privind relațiile cu părinții.

În plus, copiii mai mari, Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani) și Zahara (19 ani), cu toții înfiați, n-au o relație prea bună cu tatăl lor adoptiv și, adulți fiind, nu mai sunt luați în calcul la aranjamentele privind custodia. Zahara a început să se prezinte ca Zahara Jolie, renunțând la numele de familie al tatălui ei adoptiv. Și Maddox și Pax au renunțat la numele Pitt, în contexte informale, “de ceva ani”.

Despre Maddox, acum în vârstă de 22 de ani, se spune că nu a mai vorbit cu tatăl său de la incidentul din 2016, de la bordul unui avion privat în care era toată familia, incident care a dus la sfârșitul mariajului dintre Brad și Angelina. Atunci, susține băiatul, Brad l-ar fi împins. “Nu-l mai privește pe Brad ca pe tatăl lui”, a transmis o sursă citată de Daily Mail.

Cu ceva vreme în urmă a ieșit la iveală și un mesaj postat pe contul privat de Instagram al lui Pax, în care, de Ziua Tatălui din 2020, adolescentul lansa o tiradă de cuvinte grele împotriva starului de la Hollywood. Pax nu se ferea să-l acuze că a distrus familia, că i-a terorizat pe el și pe frații mai mici și l-a descris drept “un nenorocit de clasă mondială”.

filmnow

Vezi si

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit vineri la Florența, la vârsta de 83 de …