Monday , May 20 2024

Două tinere au încercat să-și ia viața în aceeași zi, după ce s-au certat cu iubiții lor

Una dintre ele a înghițit un pumn de medicamente, iar cealaltă a băut clor pentru a-și pune capăt zilelor  

ambulanta

Două tinere au ajuns, miercuri după-amiază, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Su­ceava, după ce, pe fondul unor depresii din dragoste, au încercat să-și pună capăt zilelor.
Astfel, Elena C. în varstă de 28 de ani, din comuna Simi­ni­cea, a decis să-și încheie so­co­telile cu viața deoarece nu se mai înțelegea cu iubitul său și a în­ghițit un pumn de medicamente. Tanăra locuia împreună cu acesta în Gura Humorului, iar miercuri după-amiază, după o discu­ție mai aprinsă cu bărbatul, a în­ghițit, după cum chiar ea a po­vestit cadrelor medicale, aproximativ 30 de medicamente, nepu­t=nd însă să precizeze felul acestora. A fost dusă la spitalul din localitate de către o prietenă care venise în vizită și a găsit-o într-o stare de semi-conștiență. Din cauza stării grave în care se afla, medicii de la Spitalul din Gura Hu­morului au decis transferul pa­­cientei către spitalul sucevean, unde t=năra a rămas internată pen­tru tratament de specialitate.
Tot în cursul după-amiezii de miercuri a încercat să-și ia viața și Luciana G. în v=rstă de 24 de ani, din municipiul Suceava. Aceasta a băut o cantitate însemnată de clor pentru că s-a certat cu prietenul ei. A fost găsită de tatăl ei, care a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical. O ambulanță a preluat-o pe t=nără și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe, unde medicii au diagnosticat-o cu intoxicație voluntară prin ingestie cu clor. I-a fost acordat tratament de specialitate și, după cum reiese din declarația ca­drelor medicale care o îngrijesc, starea ei generală este bună. (C. R.)

Vezi si

Meci de Liga V-a întrerupt după o încăierare generală între jucători și spectatori

Cazul meciului dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea va ajunge miercuri pe masa Comisiei …

One comment

  1. Fetelor o singură viaţă aveţi, profita-ţi din plin de ea, însă bărbaţi puteţi avea cât lumea şi pământul, dragoste cu forţa nu se poate..