Monday , May 20 2024

Doua persoane au fost taiate pe fata, cu o lama, `n plina strada, de catre un tanar din Iasi

Ieri `n jurul orei 13.00, `n zona complexului Curcubeu din municipiul Suceava, Lenu]a Simionescu `n v=rst\ de 23 ani, a fost agresat\ cu violen]\ `n plin\ strad\ de concubinul acesteia, Ion Ilioaie de 28 ani. Tinerii, ambii din localitatea Podu Iloaiei, jude]ul Ia[i, sosiser\ `n cursul dimine]ii de ieri, `n municipiul Suceava cu inten]ia de a se `nt=lni cu fratele tinerei pentru a discuta despre diverse probleme familiale.
Lenu]a Simionescu a povestit c\ `n timp ce se aflau `ntr-un bar din cartierul George Enescu, a[tept=ndu-l pe fratele ei, `ntre ea [i concubinul s\u, cu care era `mpreun\ de circa patru luni, a izbucnit un conflict legat de ni[te bani pe care Ion Ilioaie dorea s\ `i ob]in\ de la Lenu]a Simionescu sau de la fratele acesteia, sub form\ de ajutor ca urmare a faptului c\ t=n\ra locuia `n casa acestuia `mpreuna cu feti]a ei, Denisa Maria, `n v=rst\ de cinci luni.
Ca urmare a ne`n]elegerilor dintre ei, Ion Ilioaie a luat feti]a din bra]ele mamei [i a ie[it afar\ din bar, spun=ndu-i c\ o va ]ine la el p=n\ c=nd va primi ni[te bani. Speriat\, t=n\ra a smuls feti]a din bra]ele concubinului `ns\ acesta a scos din buzunar o lam\ de b\rbierit [i a t\iat-o pe Lenu]a Simionescu pe fa]\, `n zona obrazului drept [i pe m=na dreapt\. Aceasta `ncerc=nd s\ se apere, a sc\pat feti]a din bra]e iar `n ajutorul acestora a s\rit Radu Sp\taru, un amic al celor doi, care a fost t\iat la r=ndul s\u, `n zona obrazului st=ng de c\tre Ion Ilioaie.
V\z=nd c\ evenimentele au luat o `ntors\tur\ proast\, Ion Ilioaie a fugit de la locul incidentului iar Radu Sp\taru a reu[it s\ apeleze serviciul de urgen]\, solicit=nd o ambulan]\.
Purt\torul de cuv=nt al Spitalului Jude]ean Suceava, medicul Tiberiu Br\d\]an a declarat c\ cele dou\ persoane sunt `n afara oric\rui pericol, r\nile suferite nefiind periculoase iar feti]a nu a suferit nici o leziune.
Poli]i[tii au demarat o serie de activit\]i de investiga]ie `n urma c\rora urmeaz\ s\ se stabileasc\ condi]iile `n care s-a produs agresiunea iar `n func]ie de gravitatea leziunilor [i antecedentele penale ale t=n\rului, s\ se dispun\ procedural. (Cezar P|UN)

Vezi si

Patru medalii de aur pt USV, la International Innovation Summit E-NNOVATE, în Polonia

În perioada 16-18 mai a.c., Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a participat la cea …