Sunday , May 26 2024

Statul Islamic a executat 13 adolescenţi, vinovaţi că s-au uitat la un meci de fotbal

SI

Un grup afiliat Statului Islamic a executat fără milă 13 adolescenţi, pe care i-a găsit vinovaţi de a se fi uitat la meciul de fotbal dintre Irak şi Iordania, din Cupa Asiei.
Tinerii executaţi au fost surprinşi uitându-se la televizor, la un meci de fotbal, în oraşul irakian Mossul, controlat de forţele Statului Islamic. Fără pic de milă, gruparea “Raqqa is Being Slaughtered Silently” i-a omorât pe cei 13 adolescenţi, făcând apoi public anunţul executării acestora.
“Crima” de care s-au făcut vinovaţi cei ucişi a fost că aceştia au încălcat legile religioase şi s-au uitat la un meci de fotbal. De altfel, sentinţa le-a fost citită cu voce tare, înainte de a fi pusă în aplicare pedeapsa, tinerii fiind apoi mitraliaţi. Potrivit agenţiilor de presă, corpurile lor au fost lăsate abandonate.
Partida pe care au privit-o tinerii a fost cea dintre naţionalele Irakului şi Iordaniei, ea disputându-se pe 12 ianuarie, în cadrul Cupei Asiei.
 
 

Vezi si

Trei ucraineni au fost prinși de polițiștii de frontieră români după ce au trecut ilegal granița furând de la un polițist de frontieră ucrainean un pistol cu bile

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poienile de sub Munte au depistat trei cetăţeni ucraineni …