Sunday , May 26 2024

Cerere de eliberare provizorie, refuzata in cazul unui inculpat din grupul lui Iova

Tribunalul Suceava a respins ieri, cererea de liberare provizorie sub control judiciar `n cazul lui Mihai Mihail zis [i “Mi[a” din comuna Gr\me[ti, suspect de trafic cu ]ig\ri [i constituire de grup infrac]ional organizat, arestat `n data de 12 noiembrie dup\ o ac]iune realizat\ de poli]i[ti ai IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Fraudelor – Biroul Combaterea Fraudelor Vamale [i DGPI, în cooperare cu ofi]eri de poli]ie judiciar\ din cadrul DCIT  a Inspectoratului General al Poli]iei de Frontier\  [i Serviciul Echipe Mobile a Autorit\]ii Na]ionale a V\milor.
Ap\r\torul s\u, avocatul Marius R\d\cin\ a expus faptul c\ referitor la clientul s\u nu se poate spune c\ face parte dintr-o grupare organizat\, el fiind suspectat `ntr-un singur transport de ]ig\ri c\tre Gheorghe Pl\cint\, `n cealalt\ fapt\ de care este acuzat, nici m\car procurorii nu [tiu cu certitudine cantitatea de ]ig\ri transportat\ sau persoanele care au participat. De asemenea, acesta a subliniat faptul c\ `n dosar exist\ o singur\ fotografie cu “Mi[a”, surprins\ `n timp ce acesta cump\ra o tastatur\ de la un magazin din municipiul Suceava.
C=teva ore mai t=rziu, Tribunalul Suceava a am=nat judecarea cererii de revocare a m\surii de arest preventiv `n cazul lui Ioan Sava, re]inut `n acela[i caz, pe motiv c\ avocata acestuia, Geanina S=rghie are niste probleme medicale dovedite printr-o adeverin]\ medical\. Magistra]ii au ales ziua de 26 noiembrie pentru reanalizarea acestei cereri. (Cezar P|UN)

Vezi si

Candidații PNL pentru primăriile Vulturești, Dolhești, Horodniceni și Drăgoiești, lansați sâmbătă de Gheorghe Flutur și lideri liberali suceveni

Sâmbătă, Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a continuat maratonul de întâlniri cu alegătorii din județ, …