Sunday , May 19 2024

Cum a indraznit sa apara Bradley Cooper la Casa Alba

bradley cooper

Actorul Bradley Cooper a dezvaluit recent ca a fost obligat de situatie sa mearga la Casa Alba asa cum nimeni n-a mai facut-o, probabil, pana acum. Fara lenjerie intima pe sub costum.
Actorul din “American Hustle”, nominalizat la Oscar la categoria “Cel mai bun actor in rol secundar”, a facut dezvaluirea in show-ul Ellen DeGeneres, luni seara, explicand ca pur si simplu aceasta nu a mai incaput pe sub costum. Singura solutie a fost sa renunte la lenjeria intima, a explicat actorul de 39 de ani, in plina cura de ingrasare pentru un rol.
“Ma pregatesc pentru un nou film si nimic nu ma mai incape”, a declarat el, incercand sa justifice decizia, conform ContactMusic.
“Am purtat costumul de la Globurile de Aur. L-am aruncat in geanta si am plecat la Washington. Cu 10 minute inainte de a pleca, m-am imbracat”, a povestit el situatia, explicand ca pur si simplu nu era cale de a imbraca si lenjeria intima si costumul cumparat in urma cu cateva luni.
A trebuit sa renunte la o piesa: “Pur si simplu nu era loc”. “A fost un cosmar, dar am trecut peste”, a mai spus el publicului, format in special din femei.
Actorul, cunoscut din franciza “Hangover”, dar si din “Silver Linings Playbook”, ia in greutate pentru a-l interpreta pe Chris Kyle in “American Sniper”. Pentru rol, el trebuie sa castige noua kilograme.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …