Tuesday , April 30 2024

VIDEO SCANDALOS: Mai multi elevi ai unui liceu din Falticeni isi bat joc de profesoara gravida

profa falticeni

In unele scoli din Romania profesorii au ajuns bataia de joc a elevilor. In imaginile filmate cu un telefon mobil de unul dintre elevii de la un liceu din Falticeni se vede cum o profesoara se asaza la catedra pe un scaun “pregatit” special pentru ea.
Filmuletul postat pe YouTube arata cum tinerii i-au pus profesoarei un scaun rupt la catedra si au asteptat pana ca ea sa se aseze, ca sa rada copios pe seama ei.
Pustii inconstienti nu au luat in calcul ca profesoara este insarcinata in cinci luni, iar o astfel de gluma ar fi putut sa puna in pericol atat sanatatea ei, cat si a fatului. Mai mult, cel care face filmarea isi filmeaza si colegii razand.
De asemenea, din imaginile postate pe Internet se vede cum unul dintre elevi, care se face ca sterge tabla in spatele cadrului didactic, vine si verifica daca scaunul este asezat “corect”, adica astfel incat sa se dezechilibreze. (Sursa foto/video: youtube.com)

Vezi si

Primarul Lungu: A fost semnat contractul pentru noua autobază destinată transportului metropolitan

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, marți dimineață, că a fost semnat contractul de …

2 comments

  1. Pertinent comentariu. Se poate extind

  2. Prea mult spus în titlul articolului ÎȘI BAT JOC.Acei așa ziși elevi sunt niște loaze,majoritatea de școală specială dar fosta directoare tot pentru a mai face rost de posturi ținea toți specialii la acel liceu.Fostul liceu agricol care învață în vreo 3 spații improprii are foarte multe clase cu asemenea specimene.Astea sunt condițiile din Colegiile Tehnice unde nu se face deloc curășenie și sunt trecuți toși elevii cu C.E.S.CULMEA E CĂ ACOLO SE DERULEAZĂ PROIECTE EUROPENE -plimbări pe fonduri UE dar cui folosesc cănd materialul e de asemenea factură.Groaznic numai cine nu lucrează cu asemenea specimene nu știe cum se duce existența unui cadru didactic la asemenea licee.