Friday , April 19 2024

Elev înjunghiat în fața Liceului „Iuliu Maniu” din București

Băiatul, elev în clasa a 10-a, a fost atacat de un adolescent de aceeași vârstă. Victima a fost transportată imediat la spital, suferind răni la nivelul antebrațului. 

Incidentul a avut loc miercuri după prânz, în fața Liceului Tehnic „Iuliu Maniu” din București și ar putea avea drept cauză uni conflict mai vechi între cei doi.

Directoarea unității de învățământ a fost cea care a sunat la 112 și a raportat evenimentul.

În momentul în care Poliția a ajuns la fața locului, agresorul deja fugise, însă a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

”Astăzi, 3 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 21 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituții de învățământ, din Sectorul 6, ar fi fost agresat fizic. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul secției, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unității de învățământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înțepător.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, polițiștii au depistat la scurt timp trei minori implicați în eveniment, iar cu sprijinul colegilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a fost depistat încă un minor implicat, aceștia fiind conduși la sediul secției pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul poliției.

Vezi si

Tablou furat dintr-o galerie de artă britanică, estimat la două milioane de euro, găsit în România după patru ani

Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, în 2020, …