Saturday , May 25 2024

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de 94 de ani, a fost fotografiat recent alături de soția sa, în vârstă de 62 de ani, în timp ce ieșea de la o benzinărie din New Mexico (SUA).

Potrivit Daily Mail, actorul Gene Hackman s-a oprit la o benzinărie locală din New Mexico pentru a lua o plăcintă cu mere și o cafea. Legenda filmului, în vârstă de 94 de ani, care nu a mai jucat într-un film de 20 de ani, a fost văzut ieșind dintr-un mic magazin.

Cea mai recentă apariție a starului din ”Superman” vine la doar două săptămâni după ce a ținut prima pagină a ziarelor din toată lumea, după ce fusese văzut bucurându-se de o ieșire incredibil de rară alături de soția sa, Betsy Arakawa, cei doi petrecând o seară de întâlnire la un restaurant din Santa Fe.
Imaginile de la întâlnire l-au surprins pe Gene Hackman purtând o pereche de pantaloni ”cargo”, o cămașă în carouri, o vestă gri cu fermoar și o pereche de adidași negri.

Legendarul actor a purtat o ținută identică atunci când a ieșit la o masă cu soția sa, care a purtat o bluză și o pereche de blugi – mai notează Daily Mail.

După ce și-a luat o plăcintă cu mere și o cafea, Gene s-a întors la mașină.

Apariția cuplului, luna trecută, a marcat prima dată când au fost văzuți împreună în public în ultimii 21 de ani, ultima dată fiind la premiile Globul de Aur din 2003, unde el a câștigat premiul Cecil B. deMille.

Ultimul film în care a jucat Gene Hackman a fost în 2004, alături de Ray Romano și Christine Baranski, în comedia ”Welcome To Mooseport”.

În același an, Gene a acordat un interviu rar lui Larry King, a anunțat că nu mai are niciun proiect cinematografic nou în plan și că el crede că și-a încheiat cariera de actor.

Actorul și-a făcut cu adevărat un nume în anii 1970, când a fost nominalizat la Oscar la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul din 1970, I Never Sang For My Father. În anul următor a devenit oficial un actor principal, câștigând Premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa în rolul detectivului newyorkez Jimmy “Popeye” Doyle din ”The French Connection”.

A continuat să aibă o activitate constantă, inclusiv în filmul The Poseidon Adventure (1972) și în filmul lui Francis Ford Coppola The Conversation (1974), înainte de a obține rolul super-răufăcătorului Lex Luthor în filmul ”Superman: The Movie” din 1978.

În anii 1980 a jucat în mai multe filme, printre care Reds (1981), Under Fire (1983), Hoosiers (1986), No Way Out (1987) și Mississippi Burning (1988). Anii ’90 i-au adus al doilea Oscar, fiind recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul șerifului sadic “Little” Bill Daggett, alături de Clint Eastwood, în filmul Unforgiven din 1992.

 

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …