Saturday , May 18 2024

VIDEO. Momentul în care Alec Baldwin află de la polițiști că Halyna Hutchins a murit. Reacția actorului

Halyna Hutchins a murit în 2021, în timpul filmărilor pentru „Rust”, atunci când actorul Alec Baldwin a folosit un pistol de recuzită care conținea gloanțe reale. La scurt timp după incident, starul de la Hollywood în vârstă de 66 de ani a fost intervievat de polițiști mai mult de oră, moment în care a aflat și că directoarea de imagine de origine ucraineană a decedat în urma accidentului.

Alec credea că Halyna, în vârstă de 42 de ani, era încă în viață atunci când discuta cu anchetatorii. Discuția lor a fost filmată de camerele de supraveghere, iar imaginile care surprind exact reacția actorului atunci când află că Hutchins nu a supraviețuit sunt virale, relatează filmnow.

În clipul video, Alec este văzut stând la masă, în fața a două femei ofițeri de poliție, purtând un tricou simplu bleumarin și pantaloni asortați. Ei discutau despre incident în momentul când unul dintre ofițeri i-a spus actorului: „Am să-ți dau o veste nefericită”, iar el a întrebat: „Ce?”. „Ea nu a supraviețuit”, a spus ofițerul, făcându-l pe Alec să intre în șoc, în timp ce și-a acoperit gura cu mână.

Ofițerul a continuat spunându-i că și-a dorit ca el să afle de la ele și nu atunci când se termină discuția. Alec a rămas tăcut, stând în șoc pe scaun, apoi și-a dus mâna la piept. Ofițerii l-au întrebat dacă există ceva ce ar putea face pentru el, iar după câteva momente de tăcere, actorul a anunțat că vrea să-și sune soția, pe Hilaria Baldwin.

Ulterior, Alec a fost fotografiat în afara secției de poliție, în timp ce vorbea la telefon, probabil chiar cu soția sa, și era vizibil afectat. El a postat apoi un mesaj pe contul de Twitter în care și-a exprimat tristețea în legătură cu tragicul accident: „Nu există cuvinte prin care pot să transmit șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă profund admirată. Colaborez cu anchetatorii pentru a aborda modul în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-i sprijinul atât lui cât și familiei ei”.

Armuriera Hannah Gutierrez Reed, care i-a înmânat pistolul lui Alec, a fost condamnată la 18 luni de închisoare pentru implicarea ei în accident.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …