Jamie Foxx se insoara cu Katie Holmes, fosta sotie a lui Tom Cruise

3/12/18 ora:1:13pm

De câțiva ani, Jamie Foxx trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fosta soție a lui Tom Cruise. Ei formează un cuplu de aproximativ cinci ani, dar abia în 2017 au recunoscut oficial că sunt împreună.

Jamie Foxx și Katie Holmes vor să se căsătorească anul viitor. Potrivit presei din Statele Unite, Jamie și Katie au stabilit și locul unde va avea loc nunta – la Paris. Un apropiat al celor doi a dat detalii celor de la mirror.co.uk.

“Paris e oraşul unde au decis să facă totul public după ani de secrete. Jamie a fost greu de convins, dar Katie l-a făcut să renunţe la anumite obiceiuri şi acum sunt gata de anunțul oficial. Katie a vrut de mult să se căsătorească cu el, dar abia acum au stabilit detaliile. Vor o nuntă la Paris”.

Relația între Jamie Foxx și Katie Holmes a început în 2013, la un an după ce actrița a divorșat de Tom Cruise. Foarte rar au fost văzuți împreună. Jamie și Katie și-au ținut povestea de dragoste la secret și au fost extrem de discreți cu viața lor privată. Jamie are două fete din relațiile anterioare: Corinne, născută în 1994 și Annalise, născută în 2009. Katie Holmes a fostă căsătorită cu Tom Cruise din 2006 până în 2012. Cei doi au împreună o fată, Suri, născută în 2006.

profm.ro