Friday , April 26 2024

Moment umilitor pentru Gica Hagi

hagi

Gică Hagi a trăit un moment umilitor, duminică seară, la Chiajna, acolo unde echipa sa Viitorul Constanţa, a fost desfiinţată de Astra Giurgiu în etapa 1 din Liga I, scor 0-4. Echipa lui Hagi a primit toate cele patru goluri în doar 20 de de minute!
 
Astra Giurgiu a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii I, după ce a trecut, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0 (0-0), de Viitorul Constanţa, într-un meci disputat la Chiajna.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’50, ’53, ’60 şi William ’65.

0-1: Fatai a fost lansat în partea stângă, a trecut de Vâtcă ieşit în întâmpinare, i-a pasat lui Budescu şi acesta a înscris cu latul de la 10 metri.

0-2: William a centrat din partea stângă,Vâtcă a scăpat balonul în faţă şi Budescu a înscris din 4 metri.

0-3: Budescu a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri.

0-4: William a făcut un un-doi cu Seto şi l-a învins pe Vâtcă cu un şut la vinclu în colţul scurt de la 12 metri lateral stânga.

Viitorul Constanţa: Vâtcă – Bălaşa, Ghionea, Larie (Gavra ’55), Toşca – Al. Lazăr, Benzar – Thiago (Emerson ’55), N. Dică, Năstăsie (Mitriţă ’70) – Rusu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Astra Giurgiu: Lung jr – Bărboianu, Găman, A. Mureşan, Junior Morais – Laban (Măţel ’71), Seto – Enache (Tembo ’46), Budescu (Bukari ’66), William – Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: N. Dică ’23, Ghionea ’52, Emerson ’59 / Bărboianu ‘9.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) – Micloş Nagy, Mircea Grigoriu (asistenţi) – Iulian Dima (rezervă).

La meci au asistat si aproximativ 200 de suporteri de la Voluntari, noul oras in care Viitorul se va muta din sezonul viitor. Ei au afisat mesajul “Viitorul este Hagi”.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …