Sunday , April 28 2024

Fiesta la malul mării. Mii de constănțeni au sărbătorit titlul de campioană câștigat de Farul lui Hagi

Mii de oameni au sărbătorit luni seară, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, alături de echipa Farul câştigarea trofeului Superligii. Echipa lui Gheorghe Hagi a traversat cu un autocar etajat descoperit oraşul de la stadionul Farul până la Piaţa Ovidiu, pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis.

În Piaţa Ovidiu, jucătorii erau aşteptaţi de mii de oameni care au umlut piaţa şi străzile din zonă cu câteva ore înainte de sosirea echipei. Sărbătoarea a început cu imnul Farului, cântat de 3 Sud Est. Jucătorii au urcat pe scenă cu trofeul şi toată piaţa a scandat: ”Farul, Farul!”, i-a ovaţionat pe fotbalişti şi a cântat alături de ei: “Suntem noi, suntem noi, campionii României suntem noi!”.

Lângă Gheorghe Hagi, pe scenă s-au aflat soţia sa şi fiica lor, Kira. Fanilor le-a fost prezentat rând pe rând staful, iar apoi fiecare jucător în parte. Toţi au fost întâmpinaţi cu urale de mulţime.

Farul Constanţa a reuşit duminică seară performanţa istorică de a câştiga titlul de campioană a României. Constănţenii au învins în penultima etapă a sezonului chiar rivala FCSB, scor 3-2.

foto: Facebook/Farul

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …