Vedetele serialului Friends se alătură luptei împotriva Covid-19 și le-au pregătit fanilor o experiență de neuitat

reportersite
22 aprilie 2020, 19:04

În urmă cu o lună, fanii serialului Friends primeau o veste destul de proastă, și anume că noul episod al îndrăgitului serial, care urma să fie difuzat pe HBO Max, a fost amânat pentru moment din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, actorii din serial le-au pregătit fanilor o surpriză care are un scop caritabil, relateaza elle.ro.

Mai exact, Jennifer Aniston, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Friends, a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care își anunță fanii că au oportunitatea de a se bucura de o experiență alături de celebritățile din serial și că prin acest mod pot dona organizațiilor care ajută persoanele afectate de pandemia de coronavirus.

„Hei, prieteni. Suntem încântați să vă anunțăm că ne-am alăturat inițiativei „All In Challenge”, pentru a-i ajuta pe oameni să rămână sănătoși în această perioadă. Te invităm pe tine și pe 5 dintre prietenii tăi să fiți alături de noi la Stage 24. Fiți invitații noștri speciali în noul episod și veți avea o experiență VIP la Warner Bros. Studio Tour. Sperăm să vă bucurăm puțin și suntem nerăbdători să vă revedem. Intrați pe AllInChallenge.com și donați oricât puteți – 10 dolari, 25 dolari, fiecare sumă contează. 100% din profituri vor merge către @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica și @AmericasFoodFund. Abia aștept să vă revăd și să vă îmbrățișez atunci când această situație se va termina. Până atunci, stați pe FaceTime, sunați-vă familia și prietenii. Rămânem conectați”, a scris Jennifer Aniston pe Instagram.

Actrița a explicat că ea și restul colegilor ei din Friends se alătură inițiativei All In Challenge, care este o modalitate de a strânge fonduri pentru persoanele afectate de pandemia de coronavirus, și presupune ca mai multe celebrități să scoată la licitație diferite bunuri personale sau experiențe.

Pana acum s-au alaturat initiativei si au propus fanilor intalniri sau participari la filmari staruri ca Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Ellen De Generes si altii.