Tuesday , February 27 2024

Matt LeBlanc, Joey din serialul „Friends”, aproape de nerecunoscut la 55 de ani

Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey Tribbiani din „Friends”, a fost fotografiat într-o apariție rară în public, la un supermarket din Encino, California, notează Daily Mail. Actorul în vârstă de 55 de ani a încântat milioane de oameni cu interpretarea simpaticului Joey timp de 10 ani, între 1994 și 2004.

Matt, fostă gazdă a emisiunii Top Gear, a purtat jeans, un tricou, șapcă de baseball și ochelari de soare, pentru această sesiune de cumpărături, notează filmnow.

Matt nu a mai fost fotografiat în public de luni bune, de când s-a despărțit de iubita sa, producătoarea de televiziune britanică Aurora Milligan. O sursă a declarat pentru The Sun atunci: „Relația lui Matt și Aurora s-a încheiat. Matt a fost foarte afectat, așa cum ar fi oricine în această situație.”

Matt și Aurora s-au îndrăgostit la filmările Top Gear și, în ciuda diferenței de vârstă destul de mare dintre ei, relația a fost una frumoasă, care a ținut șase ani. „Dar când el a anunțat că părăsește Top Gear și s-a ocupat de alt proiect, le-a fost greu. El locuia în LA și călătorea mult, în timp ce Aurora lucra în Marea Britanie”, a mai spus sursa respectivă.

 

Vezi si

Tatăl lui Taylor Swift este acuzat că a lovit cu pumnul un fotograf

O anchetă a fost deschisă, marţi, în Australia după ce un fotograf s-a plâns că …