Thursday , October 6 2022

Ultimele vesti despre starea lui Gabriel Cotabiţă: doctorii au anunţat rudele că este grav

cotabita

Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, este în stare critică, dar stabilă la Spitalul Floreasca din Capitală. Gabriel Cotabiţă a fost suspus vineri după-amiază unei intervenţii chirurgicale, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport.
Starea lui gravă nu s-a ameliorat deloc, artistul e în comă indusă de 48 de ore, de la accident.
“Doctorii nu pot face declaraţii. Surse din spital spun că, din păcate, starea de sănătate este foarte gravă. Respiră cu ajutorul aparatelor. Cel mai grav este că, foarte probabil, creierul i-a fost afectat. Timp de 4 minute, creierul nu a fost oxigenat. Duminică după-amiază una dintre fetele artistului ar trebui să facă o declaraţie”, a transmis corespondentul Realitatea TV.
Familia lui Gabriel Cotabiţă, în special fiicele lui, au luat decizia ca nimeni din personalul care se ocupă de starea artistului să nu divulge informaţii presei despre evoluţia cazului. De asemenea, fetele cântăreţului nici nu doresc să comunice cu reprezentanţii mass-media.
Astfel, noutăţile despre situaţia medicală a lui Gabriel Cotabiţă pot veni doar pe surse.
Cântărețul Gabriel Cotabiță, 59 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, vineri, în sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei, după ce artistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost dus de un echipaj SMURD, la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat minute în șir. Cântărețul se află internat la secția terapie intensivă.
 

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …