Friday , December 8 2023

Uite cum arata Carmen Bruma cu 30 de kg in plus!

foto: Libertatea
Prezentatoarea TV  își amintește de perioada în care avea o cu totul altă siluetă decât cea impecabilă din prezent și spune că au existat momente în care se refugia în a mânca diverse alimente, multe nesănătoase, pentru că nu era mulțumită de ce se întâmplă în viața ei.
“€œUna dintre greșelile făcute a fost să mă refugiez în mâncare în momentul în care nu eram mulțumită de ce se întâmplă în viața mea. Am învățat să nu mai fac asta și să-mi găsesc alte modalități de refulare.
Preocuparea mea pentru nutriție a început în momentul în care m-am confruntat cu un exces de 30 de kilograme, experiență pe care am povestit-o în cele două cărți pe care le-am lansat, “Slim- Cum am slăbit 30 de kg și nu le-am mai pus inapoi” și programul “3 S- Sănătoasă, Suplă Satula” (carte și dvd ).  Lucrurile s-au legat în mod firesc ca urmare a interesului pe care l-au arătat oamenii față de mesajul meu. Am început să fac diverse formate de televiziune, cu acest subiect și sper să-mi iasă și alte proiecte în afară televiziunii”, a spus Carmen Brumă pentru adpm.ro.
Adepta unui regim de viață sănătos, în care dieta și sportul primează, iubita lui Mircea Badea nu mănâncă prăjeli, mezelurile, produsele de patiserie, combină cu atenție alimentele și bea doar apa plata, sucuri din fructe proaspat stoarse, ceaiuri din frunze (nu pliculete).
Face sport aproape zilnic și, o dată pe săptămână, de obicei duminica, are grijă să-și satisfacă poftele și să mănânce un desert.
Carmen Brumă este o vedetă de televiziune din România. Este mare iubitoare a sportului și a stilului de viață sănătos, iar în prezent o putem vedea la Realitatea TV, unde prezintă emisiunea “Ai grijă de tine”.

Vezi si

Culoarea anului 2024 este „Peach Fuzz”, simbol al compasiunii şi conexiunii umane

Pantone a dezvăluit că nuanța care va marca trendul în design și modă pentru anul …