Thursday , May 23 2024

Cat de mult s-a ingrasat Paula Seling in ultimul an (FOTO)

paula

Paula Seling s-a ingrasat foarte mult in ultimul an, astfel ca majoritatea oamenilor din domeniul muzical incep sa isi puna intrebari legate de constitutia ei robusta. O vreme au mers pe varianta unei sarcini, insa se pare ca nu se pune problema vreunui mostenitor, ci, pur si simplu, este vorba despre un surplus de kilograme si atat.
Paula Seling este departe de diva de altadata! Femeia care uimea, ani trecuti, la Eurovision cu formele ei perfecte pare sa fie, acum, doar o amintire… Artista a luat proportii serioase si extrem de vizibile, lucru care nu o avantajeaza deloc.
seling grasaDaca in decembrie, reporterii WOWbiz.ro observau ca artista se cam rotunjise, iar hainele pe care le purta abia ii ascundeau noile proportii, ei bine, situatia nu s-a schimbat nici in aceasta vara. Dimpotriva, frumoasa Paula pare putin mai solida decat atunci si nici nu mai face nimic pentru a masca situatia.
Prezenta, recent, la premiile Mamaia Music Awards, Seling a surprins in momentul aparitiei pe scena. Imbracata intr-o tinuta neagra, ea si-a aratat bustul proeminent si talia cu multi centimetri in plus.
In plus, la nivelul fetei, se observa clar ca bruneta are probleme cu kilogramele.
wowbiz.ro

Vezi si

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anunță pagina de Facebook …