Thursday , December 1 2022

Carmen Brumă dezvăluie reţeta sucului care te ajută să te lași de fumat

carmen bruma

Tot mai mulți fumători se gândesc serios să renunțe la acest viciu, mai ales că legea care interzice fumatul în spațiile publice va intra curând în vigoare.

Carmen Brumă s-a gândit la aceştia şi le oferă un remediu sănătos care să-i ajute să scape de problemă. Vă prezentăm reţeta:

“Este bine de stiut ca persoanele care consuma multe fructe si legume sunt mai putin dependente de nicotina. Sucul pe care l-am pregatit, imediat ce am ajuns acasa, contine fructe bogate in vitamina C: kiwi, gutui, portocale deoarece aceasta vitamina este consumata in cantitate mare in prezenta nicotinei (indiferent daca fumatul este activ sau pasiv) si de aceea persoanele expuse au nevoie de un aport suplimentar. Am adaugat si ceai verde pentru ca acesta contine, printre altele, 2 substante flavonoide care blocheaza efectul nociv al nicotinei asupra celulelor”, explica Carmen Bruma.

“Ingrediente: 150 ml de ceai verde lăsat la infuzat 5 minute şi răcit la temperatura camerei, 3 kiwi, 1 gutuie, 1 portocală, 10 fire de coariandru verde

Mod de preparare: se spală fructele şi se mixează în blender pe rând. Apoi, piuresul se amestecă cu un pahar de ceai verde.

Sucul se bea imediat după preparare, zilnic, timp de două luni”, le-a spus Carmen Brumă prietenilor ei virtuali de pe blogul personal.

Vezi si

Diabetul zaharat și somnul

Somnul reprezintă aproximativ 30% din viața unei persoane. Durata medie de somn pentru o persoană …