Sunday , April 14 2024

Tremură de grija fiicei pe bani: tatăl lui Teo şi-a vândut în exclusivitate durerea

Tatăl lui Teo nu mai vorbeşte cu ziariştii care-l întreabă de starea fiicei sale abia ieşite din comă, la Viena. A semnat un contract de exclusivitate cu Kanal D şi spune ce ştie despre Teo numai în emisiunea lui Mădălin Ionescu. Nu pentru prea mult timp, spune partenera lui de viaţă, interfaţa lui cu ceilalţi ziarişti pe perioada contractului, că “dacă o ţii toată ziua cu Elodia, Elodia…”
Din declaraţia lui Mădălin Ionescu cu privire la contractul care-i face emisiunea fericită, mai plină de informaţii de la prima mână decât altele, fiecare înţelege ce poate: “Nu vă pot da detalii în sensul acesta. Şi, dacă ar fi aşa, care-i problema? Sunt directori la departamentul fiinanciar care vă pot spune dacă e adevărat sau nu”.
Dar din răspunsul partenerei de viaţă a dr. Ion Uţă, tatăl lui Teo, întelegi totul. “Dânsul nu poate să vorbească. E din cauza contractului de exclusivitate. A început pe 5 ale lunii şi mai durează încă vreo săptămână. Ei, cei de la Kanal D, au venit şi ne-au făcut propunerea şi ştiţi cum e: Primul veni, primul servit! Am acceptat. Dacă ne-au propus şi alte televiziuni? Ei au fost primii, dacă ştiam aşteptam şi făceam licitaţie”, râde ea. Nu vrea nici măcar să-şi spună numele, “ar însemna să încalc contractul de exclusivitate, nu?”. Iar când o întrebăm de ce contractul a fost semnat pe o perioadă aşa de scurtă, determinată, râde iar: “Păi, nici nu ai a la long ce să spui, ce, e telenovelă sau serialul ăla Tânăr şi neliniştit? Tânăr şi neliniştit şi cu Contract… Se mai perimează între timp, toată ziua dacă o ţii cu Elodia, Elodia….Mai vedem dup-aia dacă o să-l prelungim”. (sursa: realitatea.net)

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …