Sunday , September 26 2021

The Cure va concerta la vara pentru prima data in Romania. Iata cat costa biletele

Trupa britanica The Cure si formatia irlandeza God Is An Astronaut concerteaza in Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 22 iulie 2019, potrivit organizatorilor.
In peste 40 de ani de activitate muzicala, The Cure a avut in componenta mai mult de 13 membri, iar la evenimentul din Bucuresti de anul viitor se vor regasi pe scena Simon Gallup – bas, Jason Cooper – tobe, Roger O’Donnell – clape si Reeves Gabrels – chitara, alaturi de celebrul solist Robert Smith.
Primul concert din cariera muzicala a trupei The Cure a strans 1.500 de spectatori si a avut loc in 1978. Formatia are la activ 13 albume de studio, cu vanzari de peste 27 de milioane de copii, mai mult de 40 de single-uri, multe materiale live, valoroase coloane sonore, fiind o sursa de inspiratie pentru multe grupuri celebre.
La inceputul anilor 1990, The Cure era una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. In 1990, a primit un premiu Brit pentru videoclipul piesei “Lullaby”, iar, in 1991, a primit un alt trofeu Brit pentru cea mai buna trupa. In 1992, formatia a primit un MTV Video Music Award pentru “Friday I’m In Love”.
Este primul concert The Cure in tara noastra.
God Is An Astronaut este considerata una dintre cele mai importante trupe din zona post-rock-ului actual. Inca de la infiintare, in 2002, trioul irlandez a devenit rapid un adevarat reper in spectrul trupelor din zona instrumentala, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock si space rock si, cel mai important, reminiscente din universul muzical Tangerine Dream.
Au lansat de-a lungul carierei noua albume de studio, iar cel mai recent, “Epitaph”, a aparut in urma cu cateva luni.
Biletele pentru concertul din Bucuresti sunt disponibile in reteaua Eventim si pe eventim.ro, incepand de marti, de la ora 9:00, la urmatoarele categorii de preturi:
Diamond Circle – 390 de lei
Golden Circle – 280 de lei
General Acces/ Standing – 220 de lei
General Acces Early Bird – 170 de lei
Tribuna – 420 de lei.
Organizatorii anunta si faptul ca cei care si-au cumparat un bilet la concertul trupei Bon Jovi, din 21 iulie, vor beneficia de reduceri la achizitia unui tichet pentru show-ul The Cure.
Concertele sunt organizate sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions si D&D East Entertainment.
ziare.com

Vezi si

Filmul românesc “Crai nou”, de Alina Grigore, a câştigat Marele Premiu la Festivalul de la San Sebastian

„Crai nou/ Blue Moon”, scris şi regizat de Alina Grigore, cu Ioana Chiţu, Mircea Postelnicu, …