Thursday , July 18 2024

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

gigi-becali

Fiica lui Gigi Becali, Teodora Becali, în vârstă de 19 ani, are dosar penal pentru vătămare din culpă, după ce a lovit cu maşina o persoană care traversa neregulamentar, potrivit România TV.
Fiica cea mare a lui Gigi Becali are dosar penal. Poliţia rutieră din Bucureşti o cercetează pe Teodora Becali după ce aceasta a lovit un pieton cu maşina pe care o conducea. Pietonul traversa neregulamentar şi era în stare de ebrietate. Accidentul s-a produs pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală.
Accidentul a avut loc în luna ianuarie. Anchetatorii așteaptă certificatul de la IML pentru a afla de câte zile de spitalizare a avut nevoie victima.
“Evenimentul rutier a avut loc pe 23 ianuarie. O tânară de 19 ani a accidentat un bărbat de 37 de ani care a traversat prin loc nepermis. În urma accidentarii, bărbatul a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri la faţa locului. La brigada rutieră este deschis un dosar de vătămare corporală. Aşteptăm de la IML numărul zilelor de spitalizare”, a declarat TV Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.
 
 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …

2 comments

  1. Nu inteleg de ce se deschide dosar penal daca acel betiv a traversat neregulamentar . Care e logica : trebuie avut grija si sa faci slalom cu 10km/ora printre betivi ?

  2. Nesemnificativ.O ştire ce nu merită luată-n seamă.