Sunday , December 4 2022

Tatal lui Teo: "Domnul ginere i-a cerut fiicei mele sa vanda tot"

Despărțirea lui Teo Trandafir de soțul ei, Iosef Constantin suscită încă numeroase teorii, însă bomba a aruncat-o tatăl vedetei, Ion Uță.
Medicul Ion Uță susține că pasiunea pentru poker a lui Iosef Constantin a fost cea care a dus la separarea celor doi. “Domnul ginere al meu i-a cerut fiicei mele să vândă tot. Sau să treacă averea pe numele lui sau, în ultimă instanță, pe numele amândorura. Teo a refuzat. Informația o am de la o mare iubire a mea”, a declarat tatăl lui Teo Trandafir în cadrul emisiunii ”Wowbiz” de la Kanal D.
Doctorul din Brăila a mai ridicat și problema banilor pe care Contantin Iosef îi are, acesta chair astăzi înscriindu-se la un turneu de poker, unde taxa de participare este de 800 de euro. ”Eu nu știu câți bani se câștigă ca antrenor de rugby la juniori. Dacă banii nu sunt de colo, nu sunt din partea cealaltă, eu vă întreb: de unde sunt?”, a întrebat retoric tatăl lui Teo Trandafir.
Ion Uță a povestit, de altfel, că el cunoaște foarte bine ”nebunia” pokerului. ”Această pasiune duce la pierderea soției și a averii. Eu am avut multe nopți pierdute cu acest drog, până când unul dintre noi, un medic, a ajuns la spitalul de nebuni”.
libertatea.ro

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …