Wednesday , July 24 2024

UPDATE: Solistul trupei Rammstein e la terapie intensiva, dar NU are coronavirus

UPDATE: Solistul vocal al trupei germane de rock Rammstein, Till Lindemann, se afla de mai multe zile la terapie intensiva intr-un spital din Berlin. Cotidianul Bild a scris ca artistul este afectat de coronavirus, insa membrii trupei au dezmintit acest lucru.
Rammstein a confirmat ca liderul trupei este internat, ca se simte mai bine, dar ca nu a fost infectat cu Covid-19, asa cum a scris Bild. “Ieri seara (joi, n.r.), Till Lidemann a fost internat intr-un spital, la sfatul medicului trupei. El a petrecut noaptea la terapie intensiva, dar a fost mutat pentru ca se simte mai bine. Till a fost testat negativ pentru coronavirus“, este mesajul publicat vineri seara pe pagina de Facebook a Rammstein.

 

 

Till Lindemann (57 de ani), solistul trupei germane Rammstein, se află la terapie intensivă, după ce fost diagnosticat cu COVID-19, scrie BILD.

Till Lindemann, în vârstă de 57 de ani, se află la terapie intensivă, în stare critică, într-un spital din Berlin, anunţă BILD.

Rammstein a susţinut un concert la Moscova pe 15 martie, iar BILD scrie că Lindemann a început să arate primele simptome după revenirea din Rusia.

Iniţial, solistul trupei Rammstein a fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …