Tuesday , January 31 2023

Simona Gherghe este însărcinată și va naște în luna aprilie

gherghe

Simona Gherghe este însărcinată. Deși vedeta de la Antena 1 nu a confirmat până acum informație, se pare că aceasta va naște în jurul lunii aprilie.
Potrivit surselor Libertatea, Simona Gherghe este însărcinată, însă nu a confirmat încă acest lucru. Cel mai probabil, vedeta de la Antena 1 așteaptă să facă anunțul în timpul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta de la Antena 1 a preferat să păstrze discreția în legătură cu această informația, dar surse bine informate din cadrul postului de televiziune unde lucrează prezentatoarea ne-au declarat că sarcina Simonei Gherghe este reală și că vedeta va naște în jurul lunii aprilie. În plus, se pare că vedetei de la Antena 1 i se caută deja înlocuitor pentru emisiune.
Și Dan Capatos a dat de înțeles că Simona Gherghe este însărcinată într-un comentariu publicat la o fotografie publicată pe Facebook de vedeta de la Antena 1. În imagine, Simona Gherghe apare alături de iubitul ei mai mai mulți ani, Răzvan Săndulescu. „Să vă dea Dumnezeu sănătate, tati!”, a scris Capatos, adresându-i-se la Săndulescu. Ulterior, Capatos a șters comentariul.

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …