Tuesday , October 4 2022

"Silicoane pentru vedete": Anda Adam risca 5 ani inchisoare. Artista a plecat din tara

anda-adam

Printre vedetele care ar fi beneficiat de operaţiile estetice se numără cântăreaţa Anda Adam vedeta TV Mara Bănică, dar şi, se pare, două iubite ale “prinţului ţiganilor”, Leo de la Strehaia.
VIP-urile şi zecile de paciente care au dat şpagă pentru intervenţiile chirurgicale ar putea fi acuzate de dare de mită şi riscă până la cinci ani de puşcărie.
În urmă cu aproape doi ani, cântăreaţa ANDA ADAM a făcut furori când, la trei zile după ce a ieşit din Spitalul de Arşi cu noile silicoane, a urcat pe scenă cu pansamentele şi a susţinut un concert.
Imediat după spectacol, Anda le-a povestit apropiaţilor că operaţia executată de Vitalie Stan la spitalul pe care acesta îl păstoreşte a costat-o 2.000 de euro. Solista s-a arătat încântată de faptul că sunt garantate pe viaţă şi nu va mai fi nevoită să le schimbe niciodată.
De când s-a declanşat scandalul medicilor, Anda nu a mai fost de găsit. Vedeta se află la Amsterdam alături de iubitul ei, şi-a închis telefoanele şi a tăiat comunicarea cu cei din ţară. Medicul ei, Vitalie Stan, a susţinut în faţa presei că blonda i-a achitat 4.000 de euro, dar fără a proba cu înscrisuri contabile.
libertatea.ro

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …