Wednesday , September 28 2022

Regizorul "Matrix" si fratele lui socheaza: Ambii sunt transgenderi si au devenit surori

regizor matrix

Regizorul Andrew “Andy” Wachowski, unul dintre celebrii “frati Wachowski”, care semneaza regia filmului “Matrix” si nu numai, a dezvaluit ca e transgender si ca e in plina transformare in femeie, in Lilly Wachowski (foto).
Anuntul vine dupa ce fratele sau, Laurence “Larry” Wachowski, a destainuit, la randul sau, ca si-a terminat transformarea in femeie, devenind Lana.
In varsta de 48 de ani, Lilly a declarat ca nu intentiona sa faca public acest lucru, insa a recunoscut ca s-a temut ca noua sa identitate va fi descoperita de presa, informeaza ContactMusic. Zvonuri deja aparusera, iar anuntul pare sa fi fost facut la presiunea media.
“Da, sunt trangender. Si da, am facut tranzitia”, afirma intr-un comunicat Andy, devenit Lilly. Ea si sora sa, Lana, care a devenit femeie cu ani in urma, sunt cei care semneaza regia unor filme celebre, cum e seria “Matrix” sau cum sunt peliculele “Cloud Atlas” sau “Jupiter Ascending”.
“Am stiut ca la un moment dat va trebui sa ies public (cu aceasta declaratie – n. red.) “, se mai arata in comunicat. “Cand traiesti ca transgender e dificil sa te ascunzi. Voiam, aveam nevoie de un pic de timp ca sa-mi ridic capul, sa ma simt confortabil. Se pare, insa, ca nu eu decid asta”, mai afirma Lilly.
Potrivit regizorului, acest amanunt legat de sexualitatea sa era cunoscut de prieteni si familie, ba chiar si de o parte dintre colaboratorii din sfera profesionala.
Ambele surori au fost casatorite, in trecut, ca barbati, cu femei. Lilly este casatorita cu aceeasi femeie din 1991, iar sora sa a divortat, recasatorindu-se tot cu o femeie.
ziare.com

Vezi si

Shakira, trimisă în judecată pentru fraudă fiscală. Cântăreața riscă opt ani de închisoare

Cântăreața columbiană Shakira a fost trimisă în judecată de tribunalul spaniol pentru fraudă fiscală. O …