Wednesday , March 29 2023

Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și Michael Jackson, în echipa de apărători a fraților Tate. Ea i-a vizitat în arest

Milionarii britanici Andrew şi Tristan Tate au fost duși miercuri la Curtea de Apel București, care judecă o nouă contestație la decizia de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele lor. Frații Tate au cooptat-o în echipa de avocați care îi reprezintă și pe Tina Glandian, care a apărat mai multe vedete americane, precum Mike Tyson, Chris Brown, dar și pe Michael Jackson.

Frații britanici au contestat mandatele de arestare preventivă din 20 ianuarie, prelungite de Tribunal, la Curtea de Apel București, unde au fost duși miercuri dimineață.

Conform HotNews, Andrew și Tristan Tate au cooptat-o în echipa de avocați care îi reprezintă și pe Tina Glandian, care a apărat mai multe vedete americane, precum Mike Tyson sau Chris Brown, dar și pe Michael Jackson.

„Tina Glandian a venit să se alăture echipei noastre. Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz. Avem încredere completă în sistemul judiciar din România că va oferi o anchetă onestă și corectă, dar am alcătuit o echipă foarte conjugată, care funcționează ca un mecanism bine uns. Tina a venit să se alăture echipei”, a declarat Mateea Petrescu, „director de comunicare” în cazul Tate.
De altfel, Tina Glandian, avocata vedetelor americane, i-a vizitat marți seară, în arestul Poliției Capitalei, pe cei doi milionari britanici.

Vezi si

Lege promulgată: Românii care adoptă copii pot sta doi ani în concediu de acomodare și primesc indemnizație

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea prin care perioada concediului de acomodare în procesul de …