Friday , May 24 2024

"Regele paparazzi" arunca bomba: Barack Obama, relatie amoroasa cu Beyonce?

beyonce-obama

Frumoasa cantareata americana Beyonce ar avea o relatie amoroasa cu presedintele Barack Obama, potrivit unui renumit paparazzo francez. Informatia ar urma sa fie data publicitatii marti si in cotidianul american Washington Post.
Luni dimineata, postul de radio Europe 1 l-a avut ca invitat pe Pascal Rostain, un celebru paparazzo francez, care isi prezenta cartea “Voyeur. Memorii indiscrete ale regelui paparazzi”. Raspunzand unei serii de intrebari referitoare la legitimitatea profesiei sale, acesta a facut o afirmatie cel putin surprinzatoare, relateaza metronews.fr.
“In Statele Unite este pe cale sa se produca ceva enorm. De altfel, o sa apara maine intr-o editie a Washington Post, un articol despre o presupusa relatie intre Barack Obama si Beyonce”, a dezvaluit fotograful.
Daca acest zvon se confirma, SUA risca sa se confrunte cu un scandal imens, comenteaza sursa citata.
Acum cateva zile, un alt ziar american, The National Enquirer, afirma ca Barack si Michelle Obama ar fi in prag de divort. Prima Doamna a Statelor Unite nu ar mai suporta infidelitatile sotului ei, potrivit sursei citate.
Tot The National Enquirer sustine si ca, vara trecuta, Michelle Obama si-a prelungit vacanta in Hawaii cu o saptamana, pentru ca nu a dorit sa revina la Washington.
Zvonul privind relatia dintre Barack Obama si Beyonce este cu atat mai tulburator, cu cat cantareata americana este foarte apropiata de cuplul prezidential, scrie metronews.fr.

Vezi si

Cenușăreasa printre oligarhi. Un film american independent bulversează cursa pentru Palme d’Or

După filmele unor regizori legendari din Statele Unite precum Francis Ford Coppola și Paul Schrader, …