Sunday , September 25 2022

Răzvan Fodor va fi tată

Răzvan Fodor, interpretul lui Şarpe din telenovela “Iubire şi onoare” de la postul Acasă, va fi tată, soţia lui, Irina, fiind însărcinată în patru luni.
Răzvan Fodor s-a căsătorit de curând cu Irina şi în câteva luni va fi tatic. Cei doi plănuiseră de mai mult timp să aibă un copil.
“Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, aşa că nu pot să spun că vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost că am aşteptat să termine Irina ultimul an de facultate”, spune Răzvan Fodor.
Însărcinată în patru luni, Irina Fodor nu ştie încă dacă va avea o fetiţă sau un băiat, însă îşi doreşte un copil sănătos. “O să ne bucurăm că a venit pe lume şi o să îl iubim la fel de mult orice ar fi”, spune Irina. “O să avem chiar şi ce să-i povestim de la nunta părinţilor lui la care a luat şi el parte – că tati a băut cu prietenii şi a ascultat muzică rock toată noaptea, că mami a fost cea mai frumoasă şi s-a căsătorit pentru buletin de Bucureşti”, glumeşte Răzvan Fodor.
Cel mai greu a fost pentru vedeta Acasă să satisfacă toate poftele soţiei. Răzvan Fodor spune însă că este gata să-i îndeplinească orice dorinţă Irinei. “M-a trimis ziua după murături, s-ar zice că am scăpat că nu era miez de noapte. Glumesc, aş face orice să o văd fericită. Până acum Irina a avut poftă de mure, zmeură, murături şi şerbet, de care nu am găsit încă, dar nu mă opresc aşa uşor din căutări”, mărturiseşte Răzvan.
Şi dacă pentru o fetiţă numele este deja stabilit, dar ţinut secret, Răzvan spune că va fi în încurcătură în cazul în care copilul va fi băiat. “Nu ştiu cum o să-l cheme, nu ne-am decis încă. Sunt mai atent atunci când mamele îşi strigă copiii în jurul meu, poate mă inspiră ceva”, mai spune el.
Răzvan Fodor este interpretul lui Şarpe din telenovela “Iubire şi onoare”, difuzată de luni până joi, de la ora 20.30, pe postul Acasă. Totodată, Răzvan Fodor va fi şi concurent în cel de-al zecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, care va începe pe 15 octombrie la Pro TV.

Vezi si

Noua iubită a lui Johnny Depp e o avocată a sa. Joelle are 37 de ani și e în divorț

US Weekely dezvăluie că noua iubită a lui Johnny Depp este avocata lui, o femeie …