Monday , December 5 2022

Razboiul dintre Mircea Badea si Bendeac, faza pe audiente. Cine minte?

badea

Mircea Badea (39 de ani) şi Mihai Bendeac (30 de ani) au continuat războiul declaraţiilor. Totul a pornit de la laudele pe care primul le-a făcut pe pagina de Facebook.
„Oaaaau, au venit audienţele la emisiunea de aseară (vineri seară, n.r.)! Nu le publică nimeni! Oare din cauza netului băsist populat de lighioane care o ard: «Coae, eşti cel mai bun, nici nu ne mai uităm dacă nu mai eşti tu?» P.S. Gata coae, retrage-te într-o pensiune din Călăraşi, screme-te, scrie şi câştigă Premiul Nobel pentru literangură!”, acesta este mesajul pe care Mircea Badea i l-a transmis sâmbătă fostului său coleg din Antena 1, Mihai Bendeac.
Tot Mircea a explicat de ce e fericit: „Ok, situaţia cu audienţa de aseară (vineri seară, n.r.) a emisiunii «iComedy»: a fost mai mare decât la ultimele două ediţii cu Bendeac din cele patru cu toatele. Asta în condiţiile în care pe PRO TV era «Pornoiesc pentru tine», ceea ce pe vremea lui Bendeac nu se întâmpla. Si asta e esenţial”.
La rândul său, actorul i-a răspuns: „Dragă Mircea… de la înălţmea ta, te poţi «câca» în capul meu oricând. (M-am gândit să spun asta fiindcă îţi place expresia)… Vorba ta: «Nu a fost greu să-l înlocuiesc pe Bendeac!» Greu?! Floare la ureche!!! Doar o arată şi audienţele… Baftă şi la «România dansează»!”.
Imediat după ce Badea se „plângea” pe Facebook că nu îi laudă nimeni performanţele în audienţe, Antena 1 a transmis un comunicat cu cifrele.
„Show-ul de vineri seară al Antenei 1, «iComedy», a revenit în forţă, cu cifre de audienţă spectaculoase… Comparativ cu ultima ediţie a cărei realizator a fost Bendeac, cea de aseară (vineri, n.r.), a cărei invitat special a fost Badea, a fost urmărită de un număr mai mare de telespectatori. Astfel, emisiunea cu Badea a fost privită, în medie, de 380.000 de telespectatori, în timp ce show-ul cu Bendeac de doar 343.000″.
Totuşi, potrivit cifrelor de audienţă publicate de paginademedia.ro, emisiunea realizată de Bendeac a avut mai mult succes înainte. Astfel, în septembrie, în medie 703.000 de telespectatori urmăreau «iComedy», iar în octombrie, 614.000 de telespectatori, dublu decât acum.
click.ro

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …