Sunday , January 29 2023

Radu Paraschivescu: “Pastila de limbă” și “Da-te la o carte” ies din grila Digi 24. Mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiară arghirofilă, am refuzat

Radu Paraschivescu a anunțat vineri, pe pagina sa de Facebook, că emisiunile sale “Pastila de limbă” și “Dă-te la o carte” ies din grila postului Digi 24.

„Iertare pentru lipsa unor diacritice. După aproape cinci ani, “Pastila de limba” și “Da-te la o carte” ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelata. Le mulțumesc tuturor celor le-au urmărit și mi-au dat sugestii. Cavalereste, conducerea m-a anunțat ca edițiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeași eleganta, mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat”, a scris acesta.

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …

One comment

  1. Mai exista si oameni cu demnitate care nu accepta pentru bani sa fie ” fiare pro bono ” , cum din pacate existe astfel de merfcenari vanduti la diverse televiziuni si in presa, cum ar fi Realitatea TV, DIGI 24 TV, si din pacate exista si in Suceava la Bucovina TV , unde daca deschizi acest post la ora 7 dimineata vezi persoane tulburate care ” scot flacari ” dusmanoase la adresa unor oponenti ai stapanilor lor , ceea ce te ingrozeste si evident ca pe “unii” ii agita !!!!!!!!!!