Radu Paraschivescu: “Pastila de limbă” și “Da-te la o carte” ies din grila Digi 24. Mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiară arghirofilă, am refuzat

reportersite
08 martie 2019, 14:24

Radu Paraschivescu a anunțat vineri, pe pagina sa de Facebook, că emisiunile sale “Pastila de limbă” și “Dă-te la o carte” ies din grila postului Digi 24.

„Iertare pentru lipsa unor diacritice. După aproape cinci ani, “Pastila de limba” și “Da-te la o carte” ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelata. Le mulțumesc tuturor celor le-au urmărit și mi-au dat sugestii. Cavalereste, conducerea m-a anunțat ca edițiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeași eleganta, mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat”, a scris acesta.

reportersite

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. tarnican 10/03/2019 la ora 9:54 -

    Mai exista si oameni cu demnitate care nu accepta pentru bani sa fie ” fiare pro bono ” , cum din pacate existe astfel de merfcenari vanduti la diverse televiziuni si in presa, cum ar fi Realitatea TV, DIGI 24 TV, si din pacate exista si in Suceava la Bucovina TV , unde daca deschizi acest post la ora 7 dimineata vezi persoane tulburate care ” scot flacari ” dusmanoase la adresa unor oponenti ai stapanilor lor , ceea ce te ingrozeste si evident ca pe „unii” ii agita !!!!!!!!!!