Thursday , December 1 2022

O romanca la nunta lui Kanye West cu Kim Kardashian

anastasia-soare

Regina sprâncenelor de la Holywood s-a întors în ţară şi a povestit în exclusivitate pentru România TV câteva dintre experienţele sale. Nu a avut emoţii când a lucrat prima dată cu Jennifer Lopez pentru că atunci era mult mai celebră decât cântăreaţa. Din România, Anastasia Soare a plecat direct la Paris, la nunta lui Kim Kardashian, care din clientă i-a devenit şi prietenă.
“Perfect!”. Acesta este cuvântul care o caracterizeză pe Anastasia Soare. Tocmai din dorinţa de perfecţiune, românca a inventat o nouă metodă de aranjat sprâncenele şi a ridicat acest lucru la rang de artă.
Prin mâinile ei au trecut aproape toate vedetele de la Hollywood. “Am plecat sâmbătă spre România şi chiar sâmbătă a venit Sharon Stone, pleca la Cannes la Festival. Vineri am avut-o pe Kim Kardashian, i-am făcut sprâncenele înainte de fericitul eveniment. Oprah, Jennifer, Megan Fox, Penelope Cruz… Nenumărate”, a povestit Anastasia Soare.
“Când am pensat-o eu prima oară pe Jennifer Lopez eram mai faimoasă decat era ea”, îşi aminteşte Anastasia Soare.
O singură dată a avut emoţii, când a pensat-o în direct pe Oprah Winfrey. “Înainte să plec la Chicago fiica mea mi-a zis: să ştii că îi e frică să-şi facă sprâncenele. Dacă începe să ţipe?”. Oprah nu a ţipat şi, mai mult, cele două au rămas prietene aşa cum a rămas Anastasia cu cele mai multe dintre vedetele pe care le pensează.
O singură vedetă nu i-a trecut Anastasiei Soare prin mâini: Angelina Jolie.
 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …